Medische ondersteuning

Graag attenderen wij je op de aanwezigheid van een medisch team binnen MBO Amersfoort. Het team werkt in het gebouw van de Fitacademie op Sportpark Bokkeduinen. Het doel van dit team is jou te helpen bij klachten aan het bewegingsapparaat.

Hoe kan je de fysiotherapeut bereiken?
Je kunt met of zonder verwijzing  bij een fysiotherapeut terecht komen. Een verwijzing kan gaan via je huisarts, specialist (orthopeed etc.) of via de studentenarts. Neem een eventuele verwijzing altijd mee.

Als je zonder een verwijzing een afspraak wilt maken, dan kan je zelf contact opnemen met de fysiotherapeut.

Je kunt bellen naar het centrale nummer: 030-2660662

We hebben meerdere fysiotherapeuten. Geef aan dat je een afspraak wil maken op locatie Bokkeduinen.

Vergoeding?
Kijk in je polis hoeveel vergoeding fysiotherapie je hebt op jaarbasis. Ben je jonger dan 18 jaar dan valt fysiotherapie onder je de basisverzekering.
Ben je ouder dan 18 jaar, dan gaat het via een aanvullend pakket. Let op dat je zelf de rekeningen moet betalen als je niet voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie!

Advies: Zorg ervoor dat je volgend jaar voldoende fysiotherapie in je pakket hebt zitten. Op de sportopleiding is jouw lichaam je gereedschap! Ook in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Roland Straver – Fysiotherapeut en sportrevalidatie, locatie Xenonweg
Erwin van Willigenburg – Fysiotherapeut en sportrevalidatie, locatie Xenonweg en Bokkeduinen
Martijn Froon, locatie Xenonweg
Michel Mulder, locatie Xenonweg en Bokkeduinen

Voor de studentenarts gelden andere regels, zie hieronder
De naam van de studentenarts is: David Sluijs

Naar de studentenarts
Wil je een doorverwijzing naar de studentenarts dan ga je naar je SLB-er. Deze neemt contact op met de studentenadviseur. Wanneer je SLB-er twijfels heeft over je ziekteverzuim kan hij/zij contact opnemen met de studentenadviseur. Wanneer deze vindt dat je een verwijzing nodig hebt voor de arts zal vervolgens de verzuimmedewerker zorgen dat er een afspraak wordt gemaakt met de arts. Vervolgens hoor je via de SLB-er dat deze afspraak is gemaakt. In Eduarte zal de studentenarts afspraken vastleggen dat jij, als voorbeeld, een aangepast programma kunt volgen. (Uiteraard worden medische gegevens NIET gedeeld)

Kom jij niet op deze afspraak dan gaat de SLB-er een gesprek met jou aan en neemt daarna contact op met de studentenadviseur om te kijken of er een nieuwe afspraak moet worden gepland.