Hoe het is om student te zijn op Sportacademie Amersfoort

Daan is zit in het eerste jaar van zijn niveau 3-opleiding aan de Sportacademie en vertelt je graag hoe een gemiddelde dag op de academie in Amersfoort eruitziet.

Welke sporten je precies allemaal te zien krijgt tijdens je opleiding aan de Sportacademie in Amersfoort, hoor je van Daan (eerstejaars student niveau 3)!

Lieke is eerstejaars student van haar niveau 4-opleiding bij de Sportacademie in Amersfoort. Tijdens haar opleiding krijgt ze niet alleen les van docenten, ze geeft zelf ook les aan medestudenten. Daar vertelt ze graag wat meer over.

Tijdens je opleiding aan de Sportacademie in Amersfoort krijg je niet alleen les, je gaat zelf ook lesgeven! Hoe dat precies gaat, vertelt Daan (eerstejaars student niveau 3).

Student Sport- en bewegingscoördinator Jarno is helemaal in zijn element als hij bezig is met de praktijk, dan kan hij lekker bewegen en echt met de sport bezig zijn. Wanneer hij klaar is wil hij graag sportleraar worden zodat hij zijn ontwikkelingen kan doorgeven aan anderen.

Wat kun je verwachten van een opleiding aan de Sportacademie? Abel zit nu in zijn eerste jaar van zijn niveau 2-opleiding en kan je dat haarfijn uitleggen.

Hoeveel lesuren heb je gemiddeld per week als je een opleiding volgt aan de Sportacademie? Daan zit in zijn eerste jaar van zijn niveau 3-opleiding en kan je er alles over vertellen.

Lieke zit in het eerste jaar van haar niveau 4-opleiding en vertelt je graag wat meer over wat je kunt verwachten van een opleiding aan de Sportacademie.

Lieke is eerstejaars student van de niveau 4-opleiding aan Sportacademie Amersfoort. Vandaag vertelt zij je hoe lang een opleiding bij de Sportacademie in Amersfoort duurt.

Als je een opleiding volgt bij Sportacademie Amersfoort, ga je ook zelf lesgeven aan studiegenoten. Abel (eerstejaars student niveau 2) deelt zijn ervaring hiermee.

Bij de Sportacademie Amersfoort geven we heel veel verschillende soorten sporten. Welke dat allemaal zijn, vertelt Abel (eerstejaars niveau 2 student).

Hoe bevalt het eerste jaar van een niveau 3-opleiding aan de Sportacademie? Als eerstejaars student kan Daan je er alles over vertellen!

Wat kun je verwachten van een niveau 2-opleiding aan de Sportacademie? Abel zit in zijn eerste jaar en kan je dat als geen ander vertellen.

Hoe een gemiddelde dag op de Sportacademie in Amersfoort eruitziet, vertelt Lieke (eerstejaars student niveau 4) jullie maar al te graag.

Onze leerlingen en docenten zijn vorig jaar knallend het jaar uit gegaan tijdens de Olympiade. Iedereen heeft keihard zijn best gedaan in ontzettend veel verschillende sporten. In deze aftermovie zie je hoe fanatiek dat eraan toeging!

De praktijklessen duren bij de Sportacademie Amersfoort altijd iets langer dan de theorielessen, zodat je altijd goed je aandacht erbij kunt houden. Abel zit in zijn eerste jaar en vertelt je meer over hoe de lesuren verdeeld worden.

Het aantal lesuren en de verdeling tussen praktijklessen en theorielessen kan even wennen zijn als je start bij de Sportacademie. Lieke is eerstejaars student van haar niveau 4-opleiding en legt je uit hoeveel lesuren je per week zult hebben.

Tijdens de sportdag van basisschool De Wonderboom heeft Tessa haar examen kerntaak 2 gehad en een van onze Sportacademie Amersfoort vloggers (Louisa) heeft haar gevolgd en vastgelegd hoe Tessa het heeft gedaan tijdens haar examen.

Hoe lang een opleiding aan de Sportacademie in Amersfoort duurt, kan Daan (eerstejaars student van zijn niveau 3-opleiding) je vertellen.

MBO Amersfoort, Sportacademie Amersfoort | Toegankelijk, Ondernemend en Vakkundig

Vandaag vertelt Abel jullie hoe een gemiddelde dag op Sportacademie Amersfoort eruitziet. Kijk je mee?

Vandaag vertelt Lieke je welke verschillende sporten je allemaal krijgt tijdens je opleiding aan de Sportacademie in Amersfoort. En dat zijn er heel wat!