Al onze bloggers

MBO Amersfoort

MBO Amersfoort

We krijgen dagelijks veel vragen van (bijna) mbo’ers over praktische dingen, zoals reizen, financiën, hoe maak ik een studiekeuze etc. Via deze blogs krijg je antwoord op de meest gestelde vragen.
Bekijk alle berichten van MBO Amersfoort
Hanna

Hanna

Hoi! Mijn naam is Hanna Noort en ik ben 18 jaar oud. Door Bureau Marketing en Communicatie ben ik gevraagd om een blog bij te houden. Als 15-jarige ben ik begonnen aan de studie juridisch medewerker zakelijke dienstverlening. Een prachtig jaar gehad qua klasgenoten, maar de...
Bekijk alle berichten van Hanna
Sabrina

Sabrina

Ik ben Sabrina Pufflijk. 24 Jaar oud en vierdejaars BOS student aan de Sportacademie in Amersfoort. Tevens loop ik stage bij het Sportbureau van MBO Amersfoort gevestigd in de Sportacademie. Met mijn opleiding kan ik verschillende kanten op. Zo geef ik les aan leerlingen...
Bekijk alle berichten van Sabrina
Jasper

Jasper

Hallo, Mijn naam is Jasper van den Eertwegh, een tweeëntwintigjarige wijnfreak uit Utrecht. Op dit moment woon ik tijdelijk in Bunnik, maar het plan is om zo snel mogelijk naar Utrecht te verhuizen. Ik doe de Fast track manager / ondernemer Horeca bij Hotelschool Amersfoort....
Bekijk alle berichten van Jasper